Zucchinikaka

Ingredienser

3 St Ägg
2 Dl Socker

2 Dl Vetemjöl
1-1,5 Msk Kardemumma
1 Msk Kanel
3 tsk Bakpulver

0,5 Dl Olivolja
4 Dl Riven gul eller Grön Zucchini
1 Dl Hackade valnötter

Gör så här

1. Vispa samman ägg och socker väl.

2. Blanda mjöl, bakpulver, kardemumma och kanel för sig. Vänd ner blandningen i
äggsmeten.

3. Och till slut vänd ner den rivna zucchinin, olivoljan och hachade valnötterna i
smeten.

4. Häll smeten i en smord och ströad (ex riven cocos) form (ca 24 cm). Grädda i nere
delen av ugnen i 40 - 45 min.

Betyg (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr