200 g smör
200 g vita chokladknappar
4 ägg
2,5 dl socker
2,5 dl vetemjöl
Topping:
100 g rumsvarmt smör
200 g Philadelphiaost
0,5 dl karamelliserad mjölk
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smör och choklad i en kastrull på spisen på svag värme. Rör ned resten av ingredienserna och vänd ned smeten i en smord och bröad rund form på ca 24 cm.
3. Grädda i mitten av ugnen 20 - 25 minuter. Kladdkakan ska dallra i mitten, den stadgar sig efter 3 - 4 timmar i kylskåp.
4. Topping:
Vispa ihop rumsvarmt smör med Philadelphiaost och kolakräm tills du har en slät smet. Fördela detta över den kalla kakan och toppa med bär.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng