Vegansk kladdkaka (med banan)

Ingredienser

6 mosade baner (ca 5 dl)
2,5 dl nötsmör

7 msk mjöl
5 msk kakao
2 msk socker

elr 8 msk proteinpulver

Gör så här

Gör så här:

Värm ugnen till 180 grader. Smörj en bakform, eller klä i bakplåtspapper, ca 20 cm i diameter.

Mosa bananerna och vispa ihop ordentligt med jordnötssmöret. Rör ner proteinpulvret och kakaon med en sked, och häll sedan ner i bakformen.

Ställ i ugnen till önskad konsistens, mellan 12-20 minuter. Låt svalna i minst 10 minuter innan du skär upp. Kan sparas i kylen i ungefär tre dagar

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr