3 ägg
1 1/2 – 2 dl Sukrin Gold
100 g smör
1 dl manelmjöl
3/4 dl Maizena
1/2 dl majsmjöl
1/2 dl rismjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
1/2 dl mjölk
1 tsk malen kanel
1 tsk malen ingefära
2 tsk malen kardemumma
1 krm malen nejlika
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och sukrin poröst några minuter.
Smält smöret.
Tillsätt alla ingredienser medan elvispen är i gång och vispa i ca 5 minuter.
Häll över smeten i en avlång bakform som är smord.
Grädda 25 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!