800g färsk torskfilé
100g räkor
1 burk krossade tomater
1,5dl vispgrädde
1msk fiskolja
2 morötter
1 lök
1 röd paprika
limette
salt
peppar
Sätt ugnen på 200grader.
Dela fiskfilen i fyra delar och lägg i en stor ugnssäker form. Salt och peppra och pressa en klyfta av limitten över fisken.
Skiva löken i halv stora bitar, skiva morötterna. Stek kort i en gryta. Häll i dom krossade tomaterna och grädden.
Skiva paprikan och lägg över fisken, häll såsen över det hela.
Sprid räkorna uppe på och ställ in i ugnen.
Grädda ca 20-25 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng