Sötpotatis
Kyckling filéer
Fetaost
Räkor
Babyspenat
Gurka
Rödlök
Olivolja
Kryddor :salt och persilja
Såhär gör du :
Slå på ugnen på 220 grader
Börja med att skölja potatisen .
Dela potatisen i två delar och skär av lite i botten så den står stadigt . Lägg på bakplåtspapper på en plåt där du sedan penslar på lite olivolja . Ställ potatisen på plåten sen blanda olivolja och lite persilja och sen pensla på de på potatisen . Sen ta lite havssalt och strö på potatisen . In i ugnen 40-50 min det bror på hur stor potatisen är . Stek kycklingen så länge och krydda med kryddor du vill ha .
Fetaoströran :
Blanda räkor ,persilja , hacka rödlök , gurka och babyspenat ner med de sen mosa med fingrarna fetaosten ner i blandningen och salta och rör om .
Sen när potatisen är klar så tar du ut potatisen och lägger upp den på en tallrik så gräver du ut lite potatis . Sen ner med röran och sen på med lite kyckling och servera :)
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…