Potatismos-
13 Potatisar
1 dl Mjölk
25 g Smör
1 Torsk block
Sås-
3 msk Dill
2 msk Mjöl
2 dl Mjölk
Salt Och Peppar
1/2 Fiskbuljong
Koka potatisen. Pressa den sedan med smöret och häll i mjölken. Salta och peppra. Mosa potatisen efter egen önskad konsistens på moset.
Sås-
Blanda mjölken, mjölet, fiksbuljongen, dill, salt och peppar. Koka upp och låt sedan sjuda på svag värme i 10 minuter.
Lägg det tinade torskblocket i en ugnssäker plåt och ha i ugnen ca 10 minuter på 225°.
Ta ut fisken i ugnen och lägg potatismoset runt fisken.
Häll såsen över torsken och ställ in gratängen i ugnen ca 20 minuter i 125°.
Servera gärna med kokta ärtor och grönsaksstavar!!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng