4 torskfiléer eller annan vitfisk
100 g färskost
1 dl lätt crème fraîche
3 soltorkade tomater
1 dl finriven parmesan
1 vitlöksklyfta
saft av 0,5 lime
1 näve basilika och persilja
salt
svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Lägg torsken i en lätt smord, ugnsfast form. Finhacka de soltorkade tomaterna och örterna. Blanda dem med färskost, crème fraîche, parmesan, finriven eller pressad vitlök och limesaft.
3. Tillsätt en liten nypa salt och några varv på pepparkvarnen. Strö även litet salt över fiskfiléerna.
4. Bred ostblandningen över fisken, sätt in i ugnen och gratinera tills såsen börjar puttra och fisken är klar, ca 25 minuter.
5. Servera med kokt potatis eller potatismos och sallad eller kokt broccoli.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…