400 g torsk eller annan vitfisk
(fryst funkar bra)
0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk ströbröd
50 g smör
1 dl grädde
2 msk finhackad gräslök
1. Sätt ugnen på 175 - 200 grader.
2. Lägg fryst eller tinad fisk i en ugnssäker form. Strö salt, vitpeppar och ströbröd över fisken. Klicka smör runtom, som du öser fisken med några gånger under tillagningen.
3. Ställ formen i ugnen och grädda mellan 20 och 45 minuter beroende på hur pass tinad fisken är. I slutet av tillagningen häller du på grädde och gräslök.
3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng