1 kg kycklinginnerfileer
2 Burkar Stekt Svamp med Vitlök
1 Burkar wokgrönsaker
2 Burkar Bambuskott
1 Stekt Purjolök
2 Paprikor
3 pressade vitlöksklyftor
Ca 3 cm ingefära, riven
2 msk grön currypasta
1 msk gurkmeja
1 tsk salt
2 msk socker
2 burkar kokosmjölk
1 hönsbuljongtärning
Saften av en pressad lime
Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten.
Lägg i ingefära, grön curry, pressad lime, gurkmeja, hönsbuljongtärning, salt, socker och pressa i vitlök.
Häll i en burk kokosmjölk och vänta med den andra till slutet.
Sätt på låg i 2 timmar lägg i paprikan
Under tiden
Dela paprikorna
Stek svamp med salt och svartpeppar och 2 st pressade vitlöksklyftor.
Fräs purjolök snabbt i lite smör vitpeppar och salt
så den får lite färg och lägg ner I crockpot
Häll i den sista kokosmjölken och låt den gå en timma till .
Servera med ris
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria