To Die For Kycklinggryta med Grön Curry Kockosmjölk och Lime 

Ingredienser

1 kg kycklinginnerfileer
2 Burkar Stekt Svamp med Vitlök
1 Burkar wokgrönsaker
2 Burkar Bambuskott
1 Stekt Purjolök
2 Paprikor
3 pressade vitlöksklyftor
Ca 3 cm ingefära, riven
2 msk grön currypasta
1 msk gurkmeja
1 tsk salt
2 msk socker
2 burkar kokosmjölk
1 hönsbuljongtärning
Saften av en pressad lime

Gör så här

Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten.

Lägg i ingefära, grön curry, pressad lime, gurkmeja, hönsbuljongtärning, salt, socker och pressa i vitlök.

Häll i en burk kokosmjölk och vänta med den andra till slutet.

Sätt på låg i 2 timmar lägg i paprikan

Under tiden

Dela paprikorna

Stek svamp med salt och svartpeppar och 2 st pressade vitlöksklyftor.

Fräs purjolök snabbt i lite smör vitpeppar och salt
så den får lite färg och lägg ner I crockpot

Häll i den sista kokosmjölken och låt den gå en timma till .

Servera med ris

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.