tinas krämiga kycklinggryta med spenat

Ingredienser

500 g strimlad kycklingfil'e
200g fryst hackad spenat
ca 150 g frysta grönsaker
3 dl matlagningsgrädde
ca 1/2 dl mjölk
kycklingkrydda
vitpeppar och svartpeppar
salt och örtsalt
dragon
timjan
ca en halv grönsaksbuljong
maizena redning
serverad med ris eller pasta

Gör så här

1. strimla kycklingen och stek tillsammans med dom tinade grönsakerna. krydda med alla kryddor förutom buljongen.

2 när kycklingen är genomstekt, häll då i den frysta hackade spenaten.

3. när spenaten är klar, häll i matgrädden och mjölken. koka upp och blanda sedan i buljongen eftet smak.

4. red med maizena till önskad tjocklek.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Château de Seguin Bordeaux Supérieur
119 kr