4 ägg
5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
4 - 5 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 g smält smör
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form på 26 - 28 cm.
2. Smält smöret och låt svalna. Rör ihop ägg och socker. Rör ned mjöl och smör i äggsmeten.
3. Dela upp smeten i 2 skålar. I den ena skålen rör du ned kakao och i den andra vaniljsocker. Lägg olika lager smet varvvis i formen. Grädda ca 30 minuter i mitten av ugnen. Den ska vara litet lös i mitten.
4. Låt gärna kakan stå kallt 2 timmar eller ännu hellre över natten
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk