Placeholder

Thailax

Ingredienser

1 bit purjolök
1/2 paprika
75 g broccoli
150 g laxfile
1,5 dl kokosmjölk
1 tsk röd currypasta
2 krm ingefära
1 tsk fisksås
Salt
1 vitlöksklyfta

Gör så här

1. Skölj och skär purjolök, paprika och broccolin. Skär laxen i kuber
2. Koka upp kokosmjölk och currypasta i en gryta och låt sjuda i 1 min under lock
3. Tillsätt ingefära, fisksås, salt, socker och pressad vitlök. Rör om
4. Tillsätt purjolök, paprika och broccoli och låt sjuda i 1 min under lock
5. Lägg ner laxen i grytan och låt alltsammans sjuda på svag värme under lock tills laxen känns fast, ca 5 min

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Inkokt lax med dillmajonnäs

https://www.koket.se/anette_rosvall_och_emma_hamberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/inkokt_lax Koka upp vattnet med löken och resten av ingredienserna. Lägg laxfilén i en ugnsfast…

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.