Jannica Pettersson Varsågod:
Teriyakikyckling (4 pers)
600 gram kycklinglårfilé (alt 4 kycklingfiléer)
2.5 dl grädde
2.5 dl crème fraiche
0.5 flaska teriyakisås (150 ml)
1 tsk sambal oelek
1 st pressad vitlöksklyfta
Krydda (salt och citronpeppar) och stek kycklinglårfiléerna lätt runt om och lägg i ugnssäker form.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå över kycklingen.
Sätt in rätten i 200 graders ugn i ca 25 min.
Servera med ris och sallad.
Jannica Pettersson Varsågod:
Teriyakikyckling (4 pers)
600 gram kycklinglårfilé (alt 4 kycklingfiléer)
2.5 dl grädde
2.5 dl crème fraiche
0.5 flaska teriyakisås (150 ml)
1 tsk sambal oelek
1 st pressad vitlöksklyfta
Krydda (salt och citronpeppar) och stek kycklinglårfiléerna lätt runt om och lägg i ugnssäker form.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå över kycklingen.
Sätt in rätten i 200 graders ugn i ca 25 min.
Servera med ris och sallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria