Teriyaki kyckling

Ingredienser

Jannica Pettersson Varsågod:

Teriyakikyckling (4 pers)

600 gram kycklinglårfilé (alt 4 kycklingfiléer)
2.5 dl grädde
2.5 dl crème fraiche
0.5 flaska teriyakisås (150 ml)
1 tsk sambal oelek
1 st pressad vitlöksklyfta

Krydda (salt och citronpeppar) och stek kycklinglårfiléerna lätt runt om och lägg i ugnssäker form.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå över kycklingen.
Sätt in rätten i 200 graders ugn i ca 25 min.

Servera med ris och sallad.

Gör så här

Jannica Pettersson Varsågod:

Teriyakikyckling (4 pers)

600 gram kycklinglårfilé (alt 4 kycklingfiléer)
2.5 dl grädde
2.5 dl crème fraiche
0.5 flaska teriyakisås (150 ml)
1 tsk sambal oelek
1 st pressad vitlöksklyfta

Krydda (salt och citronpeppar) och stek kycklinglårfiléerna lätt runt om och lägg i ugnssäker form.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå över kycklingen.
Sätt in rätten i 200 graders ugn i ca 25 min.

Servera med ris och sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.