1 kg potatis
olja
salt & peppar
Receptet är för 4 personer.
1. Sätt på ugnen på 225 grader.
2. Skölj potatisen och skär den i klyftor. Lägg dem i en långpanna, slå över olja och vänd runt. Salta och ugnsbaka i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills potatisen fått fin färg. Vänd runt några gånger under gräddningstiden, så att de inte bränner fast.
Tillbehör: Serveras med zucchinirullar med halloumi, chili-aioli och smördegspiroger med spenat och fetaost.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng