(för 50 kakor)
200 gram smör
1 tsk vaniljsocker
1 dl strösocker
4 1/2 dl vetemjöl
2 dl hallonsylt
1. Arbeta ihop ingredienserna till degen i en matberedare eller på arbetsbänk. Platta ut degen, lägg den i en plastpåse och låt vila i kyl minst 30 minuter.
2. Sätt ugnen på 175 grader.
3. Rulla små bollar av degen och lägg på plåtar med bakplåtspapper.
4. Gör en grop i varje kaka och lägg en tesked sylt i gropen.
5. Grädda i mitten av ugnen ca. 10 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk