150 g rumsvarmt smör
3 dl havregryn
1 tsk kardemummakärnor
1,5 dl socker
1,5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Finstöt kardemummakärnorna. Blanda dem sedan med socker, havregryn, vetemjöl och bikarbonat. Finfördela det rumsvarma smöret i blandningen.
3. Rulla små kulor och lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter tills kakorna fått fin färg.
35 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk