Placeholder

Superenkla kardemummakakor

Ingredienser

150 g rumsvarmt smör
3 dl havregryn
1 tsk kardemummakärnor
1,5 dl socker
1,5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Finstöt kardemummakärnorna. Blanda dem sedan med socker, havregryn, vetemjöl och bikarbonat. Finfördela det rumsvarma smöret i blandningen.

3. Rulla små kulor och lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter tills kakorna fått fin färg.

35 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.