800 g torskfilé
400 g krossade tomater
2,5 dl grädde
1 fiskbuljongtärning
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skär torsken i mindre bitar, ca 100 g per bit. Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form.
3. Rör ihop grädde och krossade tomater och smula ned fiskbuljongen.
4. Häll blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen ca 20 minuter.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…