100 g rumsvarmt smör
0,5 dl florsocker
1,5 msk vaniljsocker
1 dl potatismjöl
1,25 dl vetemjöl
valfri sylt
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Mät upp det mjuka smöret med florsocker och vaniljsocker. Rör ihop och vänd ned potatismjöl och vetemjöl, litet i taget, tills du har en kletig smet.
3. Fyll upp stjärnspritsen med smeten och klicka ut lagom stora strasskakor. Grädda 10 - 12 minuter, de ska vara rätt ljusa i färgen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk