2 laxfiléer
8 medelstora potatisar
4 scharlottenlökar
1 knippe sparris
1 påse sockerärtor
1 citron
1 knippe dill
150 g smör
•Halvera och koka potatisen tills den nästan är klar
•Bryn laxen och avsluta i ugnen på 150° med en inre temperatur på 50-52 grader
•Skär alla grönsaker i snitt
•Riv citronskalet
•Hyvla 3 sparrisar tunt, blanda med citronskal, lite olja salt och peppar
•Sila potatisen och stek med den skurna sidan nedåt, lägg i några klickar smör
•I med grönsakerna när potatisen fått en fin stek yta tillsammans med dill, salt och peppar.
Servera med valfri dressing, jag använde aoli!
Lycka till! Smaklig måltid.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…