8 potatisar
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
2 vitlöksklyftor
1 dl riven parmesan
svartpeppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skiva den råa potatisen tunt. Lägg den i kokande vatten med litet salt i. Låt koka 5 minuter.
3. Blanda grädde, crème fraîche, parmesan, pressad vitlök och svartpeppar.
4. Smörj en ugnsfast form. Lägg litet av gräddblandningen i formen och varva sedan potatisen med den skivade löken (som man glömt skriva i originalreeptet så det får man ta på en höft) och häll sist på gräddblandningen. Grädda 20 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…