SMÖRSLUNGAD POTATIS Lindas bakskola o matskola

Ingredienser

SMÖRSLUNGAD FÄRSKPOTATIS
1 kg färskpotatis
salt
50 g smör
1 kruka färsk dill
1 kruka färsk gräslök
flingsalt

Gör så här

GÖR SÅ HÄR

1. Skrubba potatisen om den har skal. Koka den i 15–20 minuter i en kastrull.

2. Häll bort vattnet och låt potatisen ligga kvar i kastrullen.

3. Mät upp 50 gram smör.

4. Hacka dillen och gräslöken.

5. Lägg smöret över potatisen och låt den smälta av den varma potatisen. Lägg över dill och gräslök. Rör om försiktigt så att potatisen inte går sönder. Lägg upp potatisen på ett uppläggningsfat.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.