SMÖRSLUNGAD FÄRSKPOTATIS
1 kg färskpotatis
salt
50 g smör
1 kruka färsk dill
1 kruka färsk gräslök
flingsalt
GÖR SÅ HÄR
1. Skrubba potatisen om den har skal. Koka den i 15–20 minuter i en kastrull.
2. Häll bort vattnet och låt potatisen ligga kvar i kastrullen.
3. Mät upp 50 gram smör.
4. Hacka dillen och gräslöken.
5. Lägg smöret över potatisen och låt den smälta av den varma potatisen. Lägg över dill och gräslök. Rör om försiktigt så att potatisen inte går sönder. Lägg upp potatisen på ett uppläggningsfat.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng