Ingredienser
Brioche hamburgarbröd
Kött: 70 % högrev / 30 % bringa (fett)
Cheddar ost
Tomat
Gul lök
Krispig salladshuvud
Jalapeno, grön
hellmans flask Senap
Till Hamburgardressing:
3-4 msk Majonäs
1 msk Ketchup
1 tsk Dijonsenap
vattnet ur Kapris burken
1-2 st Pickles
1 kruka Gräslök
1 nypa Svartpeppar
1 drop Worchestershiresås
Rapsolja
Salt
peppar
Börja med att göra dressingen.
Ta fram en syltburk, lägg i 3-4 msk majonäs, 1 msk ketchup, 1 drop Worchestershiresås, vattnet 2 tsk ur kapris burken, 1 tsk dijonsenap, hacka 1-2 st pickles små bitar, lägg i burken, hacka gräslök och lägg i. Blanda allt, och lägg i en nypa peppar.
Lägg in burken i kylskåpet 30 min.
Tillbehör till hamburgaren:
Skär tomaterna, lök, skär halva salladshuvudet och lägg på tallrik. Skär halva jalapeno, ta ut de vita kärnorna, och skär från långsidan.
köttet:
Gör rulle av köttet, hand storlek, alla rullar lite stora, lägg på salt och peppar på köttrullarna.
Stek insidan av brioche brödet, olja stekspaden så köttet inte fastnar på spaden.
högt värme på stekpannan,lägg köttet och smacha burgarna, vänd inte sidan, utan lägg några jalapeno på, häll över senap, efter ca 2 min, byt sida. Medans den steks,lägg på cheddarost,
lägg hamburgardressing på båda sidorna av brödet, lite mindre på ovansidan. Lägg tomat i botten och salladsblad ovanpå.
fortsätt med att lägga lök på osten som är på burgaren, och klar! Stapla de två kötten på varandra och toppa med en till tomat skiva
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…