250 g mandelmassa
100 g mörk choklad, hackad
finrivet skal av 1 apelsin
1 ägg
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Riv mandelmassan och blanda med ägg och apelsinskal. Blanda ned chokladen.
3. Klicka ut små, små kakor på ett bakplåtspapper. De flyter inte ut så mycket.
4. Grädda 7 - 8 minuter tills de fått litet färg. Det blir jättegoda, sega kakor.
30 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk