450 g smör rumtempererat mjukt
200 g farinsocker ej strö
500 g vetemjöl
Rör ihop smör och farinsocker tills det är ljust och fluffigt.
Tillsätt nästan allt mjöl och blanda väl.
Vänd ned degen på bänken och knåda i 5 minuter, tillsätt återstående mjöl under tiden för att få en mjuk deg.
Kavla ut degen till en ca 1 cm tjock rektangel.
Skär ut kakor i ca 2×7 cm stora rektanglar, pricka kakorna med en gaffel.
Förvärm airfryer till 145 °C
Lägg ut kakorna glest i air fryens korg. Baka tills kakorna stelnat och är lätt gyllenbruna, ca 7-9 minuter.
Låt svalna i korgen 2 minuter, Lägg kakorna på ett galler. Låt svalna helt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk