3 st ägg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1,5 dl kallt vatten
3 tsk bakpulver
Till glasyren:
150 gram smält smör
1,5 dl strösocker
2 st äggulor
3 tsk vaniljsocker
Kokos
Vispa äggen och sockret poröst. Tillsätt resten av ingredienserna till kakan och vispa ihop. Bred ut i en långpanna och grädda i 175 grader i ca 15 minuter.
Ta sen ut kakan och låt den svalna.
Smält smöret till glasyren. Blanda sen i resten av ingredienserna och låt koka på svag värme i några minuter. Vispa oavbrutet.
Bred ut glasyren över kakan och strö över kokos.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk