Silviakaka!

Ingredienser

3 st ägg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1,5 dl kallt vatten
3 tsk bakpulver

Till glasyren:

150 gram smält smör
1,5 dl strösocker
2 st äggulor
3 tsk vaniljsocker

Kokos

Gör så här

Vispa äggen och sockret poröst. Tillsätt resten av ingredienserna till kakan och vispa ihop. Bred ut i en långpanna och grädda i 175 grader i ca 15 minuter.

Ta sen ut kakan och låt den svalna.

Smält smöret till glasyren. Blanda sen i resten av ingredienserna och låt koka på svag värme i några minuter. Vispa oavbrutet.

Bred ut glasyren över kakan och strö över kokos.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.