Placeholder

Sesamkakor

Ingredienser

2 dl hela skalade sesamfrön
1 dl kokos
4 msk honung
2 msk socker
1 nypa salt

Gör så här

1. Smält socker och honung i en stekpanna
2. Rör i resten av ingredienserna och fortsätt steka. Rör hela tiden tills fröna har fått en gyllenbrun färg, ca 5-7 min
3. Häll upp blandningen på en plåt med bakplåtspapper och lägg ytligare ett bakplåtspapper ovanpå. Kavla till önskad tjocklek
4. Skär kakan i bitar med en vass kniv när den kallnat
5. Låt stå i kylskåpet i ca 1h

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.