2 dl hela skalade sesamfrön
1 dl kokos
4 msk honung
2 msk socker
1 nypa salt
1. Smält socker och honung i en stekpanna
2. Rör i resten av ingredienserna och fortsätt steka. Rör hela tiden tills fröna har fått en gyllenbrun färg, ca 5-7 min
3. Häll upp blandningen på en plåt med bakplåtspapper och lägg ytligare ett bakplåtspapper ovanpå. Kavla till önskad tjocklek
4. Skär kakan i bitar med en vass kniv när den kallnat
5. Låt stå i kylskåpet i ca 1h
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk