Placeholder

Senapsfisk med potatismos

Ingredienser

10 cm purjolök
1 msk smör
300 g vit fiskfilé, t ex kolja
2 tsk pressad citronsaft
salt
peppar
1 msk dijonsenap
2 dl lätt crème fraîche
1 msk hackad persilja

Servering:
potatismos
gröna ärter
citronskivor

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skala och skiva purjolöken och fördela i två smorda ugnssäkra portionsformar. Lägg i fisken och droppa över citronsaft. Salta och peppra lätt.

3. Blanda senap och crème fraîche och bred över fisken. Tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter. Strö över persilja.

4. Servera som ovan.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.