10 cm purjolök
1 msk smör
300 g vit fiskfilé, t ex kolja
2 tsk pressad citronsaft
salt
peppar
1 msk dijonsenap
2 dl lätt crème fraîche
1 msk hackad persilja
Servering:
potatismos
gröna ärter
citronskivor
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skala och skiva purjolöken och fördela i två smorda ugnssäkra portionsformar. Lägg i fisken och droppa över citronsaft. Salta och peppra lätt.
3. Blanda senap och crème fraîche och bred över fisken. Tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter. Strö över persilja.
4. Servera som ovan.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…