Placeholder

Saffranstorsk

Ingredienser

1 Gul Lök
1 Vitlöksklyfta
1 Torskblock
1 pkt saffran
1/2 påse fryst blomkål
1/4 påse fryst bladspenat
2,5 dl creme fraiche
Citronpeppar

Gör så här

1. Hacka lök och vitlök och stek glansigt i en stor stekpanna.
2. Hacka fiskblocket i småbitar och stek en stund med löken.
3. Häll över saffran och blanda väl.
4. Lägg i blomkål och spenat och låt dem värmas lite.
5. Häll i creme fraiche och späd ev med mer vätska.
6. När grytan är varm smakas den av med mycket citronpeppar och serveras sedan med rus eller potatis

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.