1 Gul Lök
1 Vitlöksklyfta
1 Torskblock
1 pkt saffran
1/2 påse fryst blomkål
1/4 påse fryst bladspenat
2,5 dl creme fraiche
Citronpeppar
1. Hacka lök och vitlök och stek glansigt i en stor stekpanna.
2. Hacka fiskblocket i småbitar och stek en stund med löken.
3. Häll över saffran och blanda väl.
4. Lägg i blomkål och spenat och låt dem värmas lite.
5. Häll i creme fraiche och späd ev med mer vätska.
6. När grytan är varm smakas den av med mycket citronpeppar och serveras sedan med rus eller potatis
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng