2 pkt Saffran
100g Smör
150g Vit Choklad
1 Dl Strösocker
1dl Majs Förstärkelse
2.5 Dl Mandel Mjöl
Lingon Glass Eller Lingon Sylt Med Grädde
1, sätt på ungen på 175°c. Smör ner en form på 20 cm i diameter.
2, smällt smöret i en kastrull tillsätt sedan saffran och chokladen. Rör om till chokladen har smällt.
3, vispa ihop ägg och strösocker tills det blir pösigt. Rör ner smör och choklad smeten och resten av det torra indegränserna.
4, vänd ner smeten och grädda kakan i ugnen ca 25 min.
5, låt kakan svalna och ställ den i kylskåpet minst 5 tim
Servera med lingon glass.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk