Stora räkor,
Aioli: 2 äggulor, 1 1/2 dl rapsolja, 3msk olivolja, 1-2 vitlöksklyftor, 1tsk hackad chili, 1tsk senap, 1tsk rödvinsvinäger, salt och lite cayennepeppar
Grillen ska vara mellan 80-90 gr genom hela rökningen, indirekt värme, när temp är rätt ska man ra räkorna direkt från frysen, lägg på folieform eller halster, lägg på rökfria av äppelträd på kolbädden, stäng locket , rök ca 50min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Salt & Peppars Lilla smörgåstårta med kräftstjärtar och räkor 4 bitar
Hårdkok äggen och låt dem kallna. Låt räkor och kräftstjärtar rinna av. Spara undan lite…
Het vitkålssallad med räkor och lime
1. Skiva vitkålen supertunt på mandolin och lägg strimlorna i kallt vatten i 10 minuter.…
Frasig råraka med krämig ostfyllning
Gör så här Finstrimla eller grovriv potatisen. Blanda potatisen med salt och låt den marinera…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng