150 g smör
3 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1 krm salt
1 krm bakpulver
6 dl röda vinbär
ev extra socker till bären
1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj och bröa en pajform, ca 26 cm.
2. Smält smöret. Blanda samman alla torra ingredienser och häll i det smälta smöret. Rör ihop degen snabbt och tryck ut den i formen. Häll på bären, sockra dem ev litet lätt.
3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Låt svalna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…