5dl Risgrynsgröt
2st Ägg
1⁄2dl Arla Vispgrädde
1dl Russin
Ugn: 225°
1.Vispa upp äggen och blanda med gröten.
Rör i grädde, russin.
2. Fördela smeten i smorda portionsformar och grädda i 20 minuter.
Servera med bär och grädde/vaniljvisp 8%
3. Risgrynskakan kan också lagas i en stor vid form.
Öka då gräddningstiden med 10-15 minuter.
TIPS:
Du kan ha i Hackad Mandel och apelsinskal.
Men då får du räkna ut hur mycket SP ökar med mandeln.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng