2 ägg
5 dl risgrynsgröt
0,5 dl grädde
0,5 dl russin
0,5 dl hackad mandel
rivet skal av 0,5 apelsin
Servering:
200 g tinade jordgubbar
1 dl vispad grädde
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Vispa upp äggen och blanda med gröten. Rör i grädde, russin, mandel och apelsinskal.
3. Fördela smeten i smorda portionsformar och grädda 20 minuter. Servera med bär och grädde.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk