500 gr sidfläsk
1 dl salt utan jod
Använd salt utan jod om du tänker röka köttet annars får du en besk bismak
1. Klappa in saltet ordentligt i köttbiten och lägg i en plastpåse
2. Vänd på sidfläsket morgon och kväll i 3 dygn
3 Skölj av saltet och blötlägg sedan i kallt vatten under ett dygn. Nu är det klart
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk