250 g torkade fikon
1 1/2 dl pecannötter
2 1/2 dl rå kakao
3 msk kallpressad kokosolja
6 msk kallrörd honung
2 - 3 dl vatten
1 - 2 dl kokoschips
Mixa fikon och pekannötter.
Tillsätt kakao, kokosolja, honung och vatten tills du får en jämn smet.
Lägg i en springform 24 cm diameter (för 12 bitar) och toppa med kokosflakes.
Låt stelna i kyl innan servering.
Tips
Det går att byta ut rå kakao, kallrörd honung och kallpressad kokosolja till vanlig kakao/honung/kokosolja men då är den inte längre raw food.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…