Placeholder

Rabarberpaj med kanel och mandelmassa

Ingredienser

400 g rabarber
0,75 dl socker
1 msk potatismjöl
1 tsk kanel

Pajtäcke:
150 g mandelmassa
75 g smör
0,75 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
0,5 dl kokos

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skölj rabarber och skär i bitar. Lägg den i en pajform och strö över socker, potatismjöl och kanel. Riv mandelmassan grovt och rör med elvisp ihop den med smör, mjöl och vaniljsocker.

3. Tillsätt ägget och rör ihop till en jämn smet. Klicka ut smeten över rabarbern och bred ut den. Strö över kokos och grädda pajen ca 20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

bakgrund monterrato
Fynd – “Ett väldigt trevligt vin för ett klockrent pris” – Vinbanken oktober 2025
119 kr