100 g vit choklad
100 g smör
2 dl socker
2 ägg
2,5 dl vetemjöl
1,5 dl rabarber
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en springform, ca 20 cm.
2. Grovhacka den vita chokladen. Smält smöret i en kastrull, ta från värmen och smält chokladen i smöret.
3. Vispa ned sockret och ett ägg i taget och vispa sist i mjölet. Häll smeten i formen och tryck ned rabarberbitarna i smeten. Grädda 15 - 20 minuter.
8 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk