Potatissallad med ruccola och valnötter

Ingredienser

1 paket ruccola
1 kg kokt färskpotatis
10 st soltorkade tomater
1 dl valnötter
1 dl hyvlad parmesanost

Dressing
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger, gärna vit
1 msk dijonsenap
1 klyfta vitlök
salt & svartpeppar

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Lägg ruccolan i botten på en salladsskål. Skär den kokta potatisen i små klyftor. Grovhacka valnötter och soltorkade tomater.

2. Blanda salladen med potatisen, valnötterna och de soltorkade tomaterna.

3. Häll över dressingen och strö över parmesanosten.

Tillbehör: Servera till grillat.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr