0.5 Kg färskpotatis
1 msk olivolja
1 tsk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
1-2 rödlök
0.5 gurka
0.5 fp (35g) rucola
Salt
Svartpeppar
Kan lägga till andra ingredienser som, tomat,soltorkad tomat, oliver osv osv
Koka upp potatisen
Vispa ihop 1 msk olivolja, 1 tsk balsamvinäger, 1 tsk dijonsenap, salt och peppar i skålen
Finhacka rödlöken och tärna 0.5 gurka.
Lägg i potatisen och rucolan i skålen och blanda allt väl
Detta passar utmärkt till tex svartabönbiffarna
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…