0,5 kg färskpotatis
2 msk fläderkapris eller vanlig kapris
1,5 dm purjolök
1 dm gurka
100 g rädisor - valfritt
1 näve färsk dill
1 näve färsk gräslök
2 dl iMat Fraiche
1 dl vegansk majonnäs
2 msk dijonsenap
1-2 msk färsk citronjuice
Salt och svartpeppar efter smak
Skölj noga bort all jord från färskpotatisen.
Koka potatisen med skalet på tills den är klar.
Låt potatisen svalna medan du förbereder resten
Skiva purjolöken tunt.
Finhacka:
Gurka
Rädisor
Dill
Gräslök
Skär potatisarna på hälften eller i kvartar beroende på hur stora de är.
Varje bit ska gå att ta i en tugga.
Blanda grönsakerna och potatisen i en skål.
Tillsätt:
Majonnäs
ifraiche
Kapris
Senap
Citron
Salt
Peppar
Rör om så allt blandas.
Smaka av med ev. mer salt, peppar, citron.
Låt stå och dra i kylskåp 30-60 min innan servering för bästa resultat!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…