Potatissallad

Ingredienser

0,5 kg färskpotatis

2 msk fläderkapris eller vanlig kapris
1,5 dm purjolök
1 dm gurka
100 g rädisor - valfritt
1 näve färsk dill
1 näve färsk gräslök

2 dl iMat Fraiche
1 dl vegansk majonnäs
2 msk dijonsenap
1-2 msk färsk citronjuice

Salt och svartpeppar efter smak

Gör så här

Skölj noga bort all jord från färskpotatisen.
Koka potatisen med skalet på tills den är klar.
Låt potatisen svalna medan du förbereder resten

Skiva purjolöken tunt.

Finhacka:
Gurka
Rädisor
Dill
Gräslök

Skär potatisarna på hälften eller i kvartar beroende på hur stora de är.
Varje bit ska gå att ta i en tugga.

Blanda grönsakerna och potatisen i en skål.
Tillsätt:
Majonnäs
ifraiche
Kapris
Senap
Citron
Salt
Peppar

Rör om så allt blandas.
Smaka av med ev. mer salt, peppar, citron.
Låt stå och dra i kylskåp 30-60 min innan servering för bästa resultat!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.