Ingredienser
Ca 1,5 kilo potatis
45 gram smält smör
25 gram parmesanost
3 gram vitlökspulver
Salt, peppar, timjan
1. Skala potatisen, skär den i tunna skivor och lägg skivorna i en skål. Häll över det smälta smöret, riven parmesanost, vitlökspulvret, salt, peppar och timjan. Blanda samman allt.
2. Stapla potatisskivorna ovanpå varandra i 12 smorda muffinsformar. Toppa med svartpeppar och timjan.
3. Grädda i 190 grader ca 1 timme tills ytan blivit gyllenbrun. Låt vila ett par minuter och garnera med extra ost och timjan
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…