1 kg oskalade räkor
450 g laxfilé
150 g crabsticks
40 g salladslök (3 st)
Marinad:
2 tsk sesamolja
2 tsk japansk soja (typ Kikkoman)
Tillbehör:
1/2 Cantaloupemelon
200 g Sockerärtor
2 Avocados
40 g Wasabi paste
Lite sesamfrön på toppen
Skala räkorna, skär laxen i 1,5 x 1,5 cm tärningar och crabsticksen i tjocka skivor.
Skiva salladslöken tunt och rör ihop allt i en skål. Häll över sesamolja och soja och rör om tills allt täckts av marinaden.
Skär cantaloupemelon, avocado och sockerärtor i tärningar.
Lägg upp fisk- och skaldjursröran i en hög och lägg ner tillbehören i högar tätt intill.
Ät och njut!
www.mariesmat.se
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Philadelphia- och laxpasta med smak av pepparrot
Hacka löken och skär äpplet i tärningar (skalet kan vara kvar). Fräs löken i smör…
Inkokt lax med dillmajonnäs
https://www.koket.se/anette_rosvall_och_emma_hamberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/inkokt_lax Koka upp vattnet med löken och resten av ingredienserna. Lägg laxfilén i en ugnsfast…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria