Vodka
300 g pancetta
500 g pasta, penne
2 burkar hela tomater i burkar
4 dl Vispgrädde
4 st Vitlöks klyftor
Salt
Chilliflakes
Persilja
Smör
Parmesan
Olivolja
4 personer
Hacka upp pancetta i små strimlor, typ 1 cm
Hacka vitlök 4 st
Häll i olivolja i stekpannan, hög värme lägg i pancetta. Stek tills de blir mkt färg
Lägg i vitlök. Stek
Lägg i lite vodka. Låt den vara
Krossa tomater för hand i en skål. Ta bort de gröna ändarna
Lägg i tomatsåsen i pannan.
Lägg i grädde
Direkt i med chilli flakes
Låt koka
Lägg i salt
Koka pasta
Spara 1 kopp pasta vatten
När pastan är klar, lägg i såsen i kastrull, i med smör o koppen med pasta vatten.
Lägg allt igen i stekpannan för att få den mer krämig
Lägg på parmesan, och lägg över persilja
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng