Päronpizza med kolasås och pinjenötter

Ingredienser

1 msk pinjenötter
1 färska pizzabottnar
1 dl imat fraiche
1 dl riven ost
1 päron (gärna conference)
1/2 dl kolasås (agavesirap) eller efter önskad mängd.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225

2. Rosta pinjenötter i en torr stekpanna.

3. Lägg pizzabottnar på en plåt. Bred över i mat fraiche och strö över ost.

4. Grädda mitt i ugnen i ca 5 min.

5. Skär päronet i tunna skivor.

6. Lägg päronskivorna på pizzan, ringa över kolasås och strö över pinjenötter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.