2 ägg
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 dl filmjölk
75 g smält smör
3,5 dl vetemjöl
kanel
pärlsocker
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa en sockerkaksform.
2. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en slät smet. Häll hälften av smeten i formen, pudra kanel över och häll sedan över resten av smeten. Rör om litet lätt så kanelen blandas in och strö pärlsocker på ytan.
3. Grädda kakan längst ned i ugnen 40 - 45 minuter. Pröva med sticka. Låt svalna i formen.
Ca 10 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk