För 10-15 pannkakor:
3,75 dl vetemjöl
4 ägg
9 dl mjölk
0,75 tsk salt
3 msk flytande margarin
Arbetsgång:
1. Blanda mjöl och salt i en bunke. Rör om.
2. Häll i ca 4 dl mjölk och blanda till en slät smet.
3. Tillsätt äggen och resten av mjölken och rör om.
4. Lägg en klick smör i stekpannan och stek pannkakorna.
5. Servera med sylt, grädde och eller bär och njut!!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk