Pannkaka utan ägg

Ingredienser

Pannkaka utan ägg
Under 30 min
6 ingredienser
Medel
Här kommer ett recept på goda pannkakor som även mjölk- och äggallergiker kan äta. Tål du mjölk kan du byta ut havredrycken mot vanlig mjölk. Enkla, goda pannkakor för alla.
Spara
Skriv ut
Dela
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Ingredienser

4 portioner

3 dl
vetemjöl
1 tsk
bakpulver
2 tsk
socker eller vaniljsocker (2 tsk socker motsvarar 1/2 tsk vaniljsocker)
1/2 tsk
salt
6 dl
växtbaserad mjölkdryck
2 - 3 msk
smält mjölkfritt matfett

Gör så här

För alla

Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här

Blanda vetemjöl, bakpulver, socker och salt i en bunke.

Häll på mjölken under vispning så att smeten blir klimpfri.

Tillsätt smält matfett och stek pannkakorna.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.