PANNKAKA I MUFFINSFORM Lindas bakskola o matskola

Ingredienser

Tips! Tillsätt 2 tsk vaniljsocker i smeten.

TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)

PANNKAKA I MUFFINSFORM
Ca 18 st

5 ägg
6 dl mjölk
½ krm salt
3 dl vetemjöl

Gör så här

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa upp äggen lite lätt med en handvisp. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa allt till en slät smet. Låt den stå och vila i ca 20 min. Sätt ugnen på 230 grader.

2. Ställ ut muffinsformar i en muffinsplåt.

3. Fyll muffinsformarna till ¾ med smet. Grädda dem mitt i ugnen i 16–20 min eller till de får får lite färg på ytan. De sväller upp enormt i slutet av gräddningen, men de sjunker ihop direkt när man tar ut dem. Servera gärna med sylt & vispgrädde. Pudra ev. över lite florsocker före servering.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.