Placeholder

Panerad ostfylld falukorv

Ingredienser

500 g falukorv
ost
1 dl vetemjöl
2 ägg
3 dl ströbröd
salt
vitpeppar

Gör så här

1. Skär falukorven i tunna skivor. Vik en liten ostskiva och lägg mellan två korvskivor. Vänd de dubbla korvskivorna i vetemjöl.

2. Vispa med en gaffel upp äggen. Blanda i litet salt och vitpeppar i ströbrödet. Vänd falukorven i ägg och sedan i ströbröd.

3. Stek den panerade falukorven i smör på båda sidor till fin färg. Servera med t ex potatismos och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Korv stroganoff extra allt

En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.