500 g falukorv
ost
1 dl vetemjöl
2 ägg
3 dl ströbröd
salt
vitpeppar
1. Skär falukorven i tunna skivor. Vik en liten ostskiva och lägg mellan två korvskivor. Vänd de dubbla korvskivorna i vetemjöl.
2. Vispa med en gaffel upp äggen. Blanda i litet salt och vitpeppar i ströbrödet. Vänd falukorven i ägg och sedan i ströbröd.
3. Stek den panerade falukorven i smör på båda sidor till fin färg. Servera med t ex potatismos och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng